Megütközve olvastam az egyik napilap internetes kiadásában Gyenesei miniszter úr szavait.Miszerint "a tűzoltók munkaidejük nagy részét pihenéssel és sportolással töltik.Csak azt nem értem,ha ilyen jó ez a munka akkor a tisztelt minszter úr miért nem áll tűzoltónak.Ezek szerint itt még annyit se kéne dolgoznia ,mint jelenlegi munkahelyén.Elgondolkodtató,hogy a felügyelete alá beosztott szervezetről ennyit tud.

Arról,hogy milyen kevesen vannak ezek szerint nem tud,milyen felszereléssel kell kivonulniuk nem tud,mennyit keresnek nem tud,milyen munkát végeznek nem tud.Akkor mit tud róluk?Semmit.Azt,hogy a keresetük az éhenhaláshoz sem elég,elavult felszerelésekkel dolgoznak és rendszeresen végezenek túlmunkát mert kevesen vannak,amit megjegyzem nem fizetnek ki nekik.S egy tűzoltónak legalább két munkahelye van mert havi 80000-ből nem lehet megélni.De ők hivatás tudatból elvégzik még így is.Miniszter úrra ugyanezt nem lehet elmondani,mert az itt leírt bér többszöröséért ,jó felszereléssel sem tudja elvégezni azt a munkát amivel meg van bízva.

A bejegyzés trackback címe:

https://apro-csepro.blog.hu/api/trackback/id/tr7792202

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása